Ознака: Драги Ѓоргие

Ѓоргиев: Сѐ што беше објавено за заедничкото чествување на цар Самуил...

Не сум го прочитал францускиот предлог и не знам што содржи, но се што беше објавено за работата на Комисијата и содржината на текстовите...