Ознака: „Џезтетика“

Промоција на „Џезтетика“ од Татјана Ранташа

Промоцијата на книгата со фотографии „Џезтетика“ од Татјана Ранташа е закажана за денеска, во 13 часот, на платото пред МКЦ. Предвидено е да се...