Ознака: Димче Јамандиев

Покрената онлајн-петиција за одземање на бугарското државјанство од Македонци за кои...

Онлајн-петиција за одземање на бугарското државјанство на Македонци што шират омраза за Македонија е креирана од фејсбук-страницата „Бугари од Македонија“, чиј основач е бугарскиот...