Ознака: Девон Ален

Ален ќе комбинира атлетика со НФЛ

Атлетичарот од САД го истрча третиот најбрз резултат на 110 метри со пречки на сите времиња и ќе потпише тригодишен договор со НФЛ-тимот Филаделфија...