Ознака: дедото

Дедото и двата внука или кукла игра за возрасни како воспитно...

... Со замислен поглед низ прозорецот, постариот внук продолжува: - фактот што шимпанзото, делфинот, желката од Галапагос подобро ги познавам од некои домашни животни,...

Не издржа срцето на дедото

Заминувањето на годишен одмор за многумина значи одмор, релаксација, уживање во откривањето нови области, нови средини, нови луѓе. За жал, некои од нас ги...