Ознака: д-р Злате Мехмедовиќ

Д-р Мехмедовиќ: Пикот се уште не е поминат, омикрон сојот не...

Дали ќе имаме повисоки бројки зависи од обемот на тестирање кој што се прави на дневно ниво. Доколку тој не е обемен нема да...

Кои маски најдобро штитат во услови на зголемена заразност на коронавирусот?

Зголемувањето на бројот на случаи на ковид-19 ја подигна и свесноста за заштита од заразата, со што повторно се актуелизира прашањето кои маски пружаат...