Ознака: Д-р Макфирет Селмани

Контактен дерматитисис – зошто се јавува и како се третира

Контактниот дрматитис е воспаление на кожата. Се јавува кај сите луѓе и во сите возрасти. Често има карактеристичен модел на егзем, кој е предизвикан...