Ознака: д-р Љупчо Ајдински

Фондацијата „Професор д-р Љупчо Ајдински“ продолжува со својата хумана мисија

Професорот Љупчо Ајдински ја препозна потребата од поголема поддршка и ресурси за лицата со попреченост и нивните семејства и оваа фондација во суштина е...