Ознака: членство НАТО

ФОТОГАЛЕРИЈА – Со членството во НАТО ги пробивме бариерите

Нашата национална одлука за членство во Алијансата ги проби бариерите на партиите, религиите и народите и не обедини сите. Незначајна маргина се оние малкумина кои...