Ознака: чистење екрани

Едноставни правила за чистење екрани

Помодерните телевизори и уреди што имаат ЛЦД или ОЛЕД-екрани бараат малку поинакво одржување од постарите модели на телевизори. Според Џесика Ек, експертка за чистење од...