Ознака: Борос

Формулата на шведски Борос може да ѝ користи на македонската текстилна...

Делегација од Македонија на покана на Интернационалниот центар „Улоф Палме“ беше  во посета на шведскиот град Борос, Шведска, соопштија од Здружението „Гласен Текстилец“ -...