Ознака: Бол Гертс

Бил Гејтс: Пандемијата на коронавирус може да направиме да е последната...

Американскиот мултимилијардер Бил Гејтс верува дека пандемијата на коронавирус ќе биде последната пандемија што ќе го погоди светот. Гејтс се обрати на конференцијата ТЕД, каде...