Ознака: Бисера

Концерт со Ивана Здравкова и Бисера Чадловска

„Концерт за сопран и оркестар“ со Ивана Здравкова, сопранистка, и Бисера Чадловска, диригентка, е закажан за денеска, во 20 часот, во камерната сала на...