Ознака: Aнтонио Итурбе

Гостува шпанскиот писател Aнтонио Итурбе

Промоцијата на романот „Библиотекарката од Аушвиц“ од познатиот шпански писател Антонио Г. Итурбе се одржа во ЕУ-информативниот центар „Јуроп хаус“ во Скопје. Книгата на...