Ознака: акедонскиот културен центар

Приведени четири лица за вандализмот врз македонскиот клуб во Благоевград

Двајца мажи и две жени се приведени од полицијата во Благоевград во врска со вандалскиот чин врз македонскиот културен центар „Никола Вапцаров“. Тие, како...