Ознака: Ајман ал Завахри

Лидерот на Ал Каеда се појави на видеоснимка покрај гласините за...

Лидерот на терористичката група Ал Каеда се појави на видеоснимка, со што ги отфрли гласините за негова смрт. Во едно од ретките негови објавени видеоснимки...