Ознака: 3Д-ПЕЧАТЕЊЕ

Роботска рака послична на човечката од која било досега

РОБОТИКА И 3Д-ПЕЧАТЕЊЕ Истражувачите од институтот ETH во Цирих, во соработка со „Инкбит 3Д“, прават пионерски чекори во 3Д-печатењето со меки роботи со вештачки коски,...