Ознака: „Ќе има крв“

„Гардијан“ го избра најдобриот филм на 21 век

Според мислењето на критичарите од медиумот „Гардијан“, кои составиле листа од 100 најдобри филмски остварувања од 2000 година до денес, најдобриот филм на 21...