Ознака: јас го сакам крушево

Доделени сертификатите за учесниците во проектот „Јас го сакам Кичево“

Учесниците вклучени во проектот „Јас го сакам Кичево“, што се состоеше од три активности, денес ги добија своите сертификати, како доказ дека биле активно...