Ознака: ценовна стабилност

Ќе се одржува ценовната стабилност и ќе се зајакнува стабилноста на...

Најдобриот придонес што Народната банка може да го даде за зголемување на нивото на странски директни инвестиции во земјава е остварувањето на клучните цели,...