Ознака: харфа

Сара Мејс со „Donka of Macedonia“ беше дел од Светскиот ден...

Познатата музичарка, авторка и пејачка Сара Мејс го претстави убавиот македонски мелос преку својата харфа на глобалниот онлајн концерт по повод Светскиот ден на...