Ознака: УСМКА

Факти за трговскиот договор УСМКА

Трговскиот договор меѓу САД, Мексико и Канада (УСМКА) го замени дваесет и шестгодишниот Северноамерикански договор за слободна трговија (НАФТА), со што ѝ се стави...