Ознака: туристичкиот

Туристичкиот бум обезбедува динамичен раст на кинеската економија

Туризмот сѐ повеќе се појавува како стратегиски столб во Кина, служејќи како фокусна точка на висококвалитетниот развој на земјата. Од започнувањето на реформите и...

Како да се зајакне имунитетот на туристичкиот сектор

Хотелиерите во земјава манифестираат стравувања дека ќе мораат да ги затворат своите објекти, па дури и дека ќе им бидат активирани хипотеките, додека упатените...