Ознака: Триглав Осигурување

„Триглав осигурување“ со нова услуга за своите клиенти на доброволно приватно...

Триглав Осигурување, на 1. април, 2024 година воведува нова услуга за своите клиенти на доброволно приватно здравствено осигурување – онлајн пријава на осигурен случај...

Микро дом, нов производ на Триглав Осигурување

Триглав Осигурување воведе нов производ за осигурување на дом, Микро дом, кој што клиентите можат да го користат додека се на патување во странство....

Каско Green, нова понуда на Триглав Осигурување

Триглав Осигурување воведе на пазарот нова можност за клиентите на каско осигурување, Каско Green. Понудата им обезбедува 50% попуст на премијата за осигурување на клиентите,...

Раст на обемот на работењето и стабилни деловни резултати на Групацијата...

Прогнозата за целната годишна добивка е потврдена, ризиците значително зголемени поради негативните ефекти од деловното опкружување Групацијата Триглав оствари добри резултати во тешките деловни услови...

Стратешка соработка помеѓу Рош Македонија и Триглав Осигурување

Рош Македонија и Триглав Осигурување започнаа стратешка соработка во доменот на доброволното приватно здравствено осигурување, со вклучување на услугите на Foundation Medicine во полисите...

Наградна игра на Триглав Осигурување – биди фит, биди здрав, биди...

Триглав Осигурување денес започнува со наградна игра под мотото #БидиФит #БидиЗдрав #БидиСигурен. Наградната игра им нуди можност на клиентите на компанијата, кои ќе обноват...

Триглав Осигурување донираше заштитни одела

Триглав Осигурување донираше 1.000 заштитни одела на Министерството за здравство, наменети за ЈЗУ Универзитетска клиника за инфективни болести и фебрилни состојби во Скопје. Донацијата...

Групација Триглав известува за времена измена на работното време

Согласно Одлуката за изменување на одлуката за забрана и посебен режим на движење на територијата на Република Северна Македонија, донесена на 36-тата седница на...

Триглав Осигурување ја поддржа младинската лига на Кошаркарската федерација

Како долгогодишен поддржувач на националниот спорт, Триглав Осигурување ја обнови соработката со македонската кошаркарска федерација (КФСМ) и овој пат обезбеди поддршка за младинската кошаркарска...

Триглав Осигурување обезбеди „City Tree“ за Скопје

Триглав Осигурување, во партнерство со Еко-свест, како изведувач, и Општина Аеродром, како примател на спонзорство, обезбеди „City Tree“ инсталација за Скопје, која што придонесува...