Ознака: „Треска“

Азбестот од „Треска“ е тест за нашата еколошка свест

Надлежните смируваат дека немало поголеми и посериозни загадувања на воздухот од пожарот во фабриката „Треска“ во скопската населба Капиштец. Експертите, сепак, не се согласуваат...