Ознака: тепани

Грозоморен скандал затвори белгиска градинка – бебиња биле затворани, тепани, насилно...

По пријави на родители и вработени Брутален третман на бебиња кои биле тепани се случувал во градинка во северниот дел на Белгија, според пријави и...

Малтретирани, тепани и омаловажувани

Со присилното питање на децата се прекршуваат нивните права најчесто од блиските родители и старатели. За жал, децата за да излезат на улиците и...

Лекарите ем изморени, ем тепани

Лекарите и медицинскиот персонал, кои веќе со месеци се на првата линија во борбата против коронавирусот, не само што се преморени туку се соочуваат...