Ознака: Телефонски броеви

На Твитер кружи листа со телефонски броеви на пратеници – порачајте...

Фотографија на која наводно се прикажани телефонски броеви на пратеници од СДСМ и нивните коалициски партнери се појави на социјалната мрежа Твитер, пред утрешната...

Телефонски броеви се достапни за пребарување на Гугл

Нема ништо ново во тоа дека апликацијата Воцап се бори со безбедносните проблеми. Независниот сајбер-експерт од Индија и ловец на багови Атул Џaјарам тврди...