Ознака: суспензии

Родителите на децата од „Рибникар“ бараат суспензија на директорката, училишниот психолог...

Родителите на учениците од VII/2 одделение од ОУ „Владислав Рибникар“, кои ги претрпеа најтешките последици од трагичното пукање, испратија писмо до Министерството за образование...

Суспензии за навивачите што ќе влезат на терен

ФУДБАЛ - ПРЕМИЕР-ЛИГА Клубовите од англиската фудбалска Премиер-лига се договорија навивачите што ќе бидат прогласени за виновни за „неовластено влегување на теренoт или за употреба...

Бенефиции, суспензии, инвестиции, санкции – сѐ во еден кош

Според новата методологија, државите-членки на ЕУ ќе имаат и поголема моќ да иницираат суспензија, односно запирање или враќање во пристапните преговори во случаи кога...

ЕУ подготвува суспензии за Полска и за Унгарија, а што може...

Предупредувањата се дека доколку не се преземат соодветни акции од ЕУ во Полска и во Унгарија, Унијата може да се распадне однатре. Правосудството долго...

Едногодишни суспензии за јапонските кошаркари вмешани во скандалот со проститутки

Четворица јапонски кошаркари, членови на репрезентацијата која настапи на Азиските игри, добија едногодишна забрана да играат, откако претходно беа санкционирани заради изнајмување на проститутки...

МКФ најави од утре суспензии за клубовите што должат

Македонската кошаркарска федерација (МКФ) ги потсети клубовите дека крајниот рок за намирување на долговите е утре, како и тоа дека тие што нема да...