Ознака: сузана јовчева

За создавање музика потребно е човек да има многу љубов во...

Силните чувства и големата енергија на Сузана Јовчева заедно со љубовта на сите Македонци кон татковината, беа соединети во нејзината нова песна „Македонија“, која...

„Македонија“ на Сузана Јовчева инспирирана од љубовта кон татковината

Љубовта кон татковината и кон Македонците што живеат насекаде низ светот, сакајќи ја својата родна земја Македонија, претставуваше инспирација за новата песна на Сузана...