Ознака: Старо-нови

Предновогодишни старо-нови желби и проекти

Пред доаѓањето на новата година повторно политичарите се растрчаа на средби со граѓаните за да ги прашаат какви (новогодишни) желби и идеи имаат за...

Старо-нови бетонски постаменти со уметнички дух

Во центарот на Скопје, наспроти седиштето на Тутунска банка, се појавија вертикални бетонски плочи со уметнички изрази. Домашните стрит-артисти, помогнати од Младинскиот културен центар,...