Ознака: Состојбата

Белки од турлитава-состојбата, собраниската кујна ќе подготви нешто прифатливо

Утре пред пратениците предлог-законот за продолжување на важноста на пасошите Искуствата на македонските граѓани во земјава со добивање на новите лични документи, а особено со...

Македонските спортисти порачуваат: Седете дома, слушајте ги советите на стручните лица

И во овие тешки и неизвесни времиња не спласнува оптимизмот кај спортистите, спортските работници, тренери, исто како и кога се на жешкиот терен, гледаат...