Ознака: скопски моден ритам

„Моден викенд Скопје“ десет години го диктира скопскиот моден ритам

Првите два дена од дваесеттата сезона на „Моден викенд Скопје“, покажаа на најдобар начин дека оваа модна манифестација на креативен начин веќе десет години...