Ознака: сестринство

Почина Марјан Додовски, прв министер за животна средина и поранешен пратеник

Почина Марјан Додовски, првиот министер за животна средина и просторно планирање од 1998 до 2002 година. Неговата поранешна сопруга, Иванка Василевска, соопшти дека тој...

„Прстен“ – поезија на сестринството од слепченскиот манастир „Св. Јован Претеча“

Од поезијата „Манастирски води“ на сестринството од слепченскиот манастир Св. „Јован Претеча“. https://www.youtube.com/watch?v=uXsJp3mUHqk

„Капкa“ – поезија на сестринството од слепченскиот манастир „Св. Јован Претеча“

Од поезијата „Манастирски води“ на сестринството од слепченскиот манастир Св. „Јован Претеча“. https://www.youtube.com/watch?v=lECA5UlKljE