Ознака: „свечено отворање“

На потег и Јавното обвинителство и ЕУ

ПО НАЈАВИТЕ ЗА ОТВОРАЊЕ НОВО БУГАРСКО ЗДРУЖЕНИЕ СО КОЕ СЕ ПРОМОВИРА ФАШИЗМОТ Правните експерти и институции со кои се консултира нашиот весник се категорични дека...