Ознака: Самоуловата тврдина

Албанското знаме поставено на Самуиловата тврдина во Охрид

Големо знаме на Република Албанија беше денес поставено на источната страна на Самуиловата тврдина во Охрид. Случајот го забележале граѓаните кои живеат во тој дел...