Ознака: Саем на книга

Саемот на книгата годинава во СЦ „Борис Трајковски“

Саемот на книгата годинава ќе се одржи во салата на спортскиот центар „Борис Трајковски“ бидејќи Скопскиот саем веќе не работи, информира денеска Министерството за...