Ознака: Саем за венчавки

Подарете можност за СРЕЌА ПЛУС и вратете се со еко скутер...

Трендот за дарување - СРЕЌА ПЛУС, не води на десеттиот јубилеен Саем за венчавки, каде веќе традиционално, Државна лотарија нуди можности за купување подарок...