Ознака: профитира

Политичарите билдаат рејтинзи во вонредни ситуации

Во Македонија владее техничка влада во која партиципираат и СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ, како и ДУИ како најзастапена од албанскиот блок, па со право се...

Може ли да се профитира од падот на вредноста на црното...

ПО ИСТОРИСКИОТ ПАД НА ЦЕНИТЕ НА НАФТАТА НА СВЕТСКИТЕ БЕРЗИ Откога цените на нафтата паднаа и првпат во историјата отидоа во минус, поради колапсот на...

Сити профитира од стратегиско планирање, организираност, експертиза…

Приходите од над 500 милиони фунти (583,6 милиони евра), втора година едноподруго, му помогнаа на англискиот првак да оствари профит од 10,1 милиони фунти...