Ознака: Промоции

Храната ќе може да се продава и на акции и промоции

До крајот на годинава ќе важи мерката за намалени цени на основните прехранбени производи и алкохолните и безалкохолните пијалоци што од 20 септември се...

Следува замрзнување на цените во прехранбената индустрија, нема основ за поскапувањата,...

Министерството за економија предложи да се забрани да се нуди акциска и промотивна продажба од страна на сите синџири на трговци во државата до...

Промоции на две книги во КИЦ

Во Културно-информативниот центар во Скопје, на 6 ноември ќе бидат промовирани две книги „Стварно не знам каков наслов“, од Линдита Кадриу, и „Мејлови“ од...

Белата северна убавица

Еден од најинтересните и најнеобични жители на зоопаркот е белата мечка. Крај нејзиниот кафез речиси секогаш има најмногу посетители. Всушност, тоа не е обичен кафез...

Промоции, проекции, свирки на „МКЦ за Скопје“

Мултимедијалниот културен настан „МКЦ за Скопје“, што традиционално се одржува на 26 јули, оваа година ќе се одржи во паркот на Младинскиот културен центар....