Ознака: проверка

ВАР работи со полна пареа, а незадоволството е од долгото време...

На Копа Америка проверките со ВАР траеле во просек по две минути и 26 секунди, што е речиси двојно повеќе од времето што било потребно...

Дипломите на административците на генерална проверка

Државните парламентарци остро се спротивставиле на ставот на Агенцијата за заштита на лични податоци во Босна и Херцеговина, која донела оцена дека е неприфатлива...

Инспектори од ОПЦВ минатата недела извршиле проверки во Русија

Инспектори од Организацијата за забрана на хемиско оружје (ОПЦВ) минатата недела извршиле проверки на ненајавено место во Русија, информира „Краснаја ѕвезда“, официјален весник на...