Ознака: Пониски цени

Пониски цени за 25 категории производи: Листа на оние што поевтинуваат

Од утре, па до 30 ноември годинава, 25 категории на производи, односно стотици прехранбени производи, ќе имаат за најмалку 10 отсто пониски цени отколку...

Од утре производителите на прехранбени производи треба да им понудат намалени...

Министерот за економија Крешник Бектеши очекува од утре да почне намалувањето на цените на одредени прехранбени производи поради одлуката на Владата со која производителите...

Од полноќ ќе има пониски цени на бензините и дизелот

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги (РКЕ) денеска одржува седница на која треба да бидат вкалкулирани новите изменети акцизи и стапки на ДДВ...

Пониски цени за крајните потрошувачи?

Директорот на Национални енергетски ресурси посочува дека со приклучувањето на гасоводот во Грција ќе добиеме стабилен и сигурен пазар за снабдување во регионот, ќе...