Ознака: подметнати

Автомобили горат, но не секогаш од подметнати пожари

Високите температури знаат да предизвикаат големи несреќи и кај возилата. Пожарите што настануваат во автомобилите се особено опасни, зашто многу брзо се шират Самозапалени моторни...

Катастрофалните шумски пожари во Сибир се подметнати?

Рукиот премиер Дмитриј Медведев побара од полицијата да истражи дали катастрофалните шумски пожари во Сибир се намерно предизвикани за да се скријат активностите околу...