Ознака: песна „Македонија“

За создавање музика потребно е човек да има многу љубов во...

Силните чувства и големата енергија на Сузана Јовчева заедно со љубовта на сите Македонци кон татковината, беа соединети во нејзината нова песна „Македонија“, која...