Ознака: НУБ „Св. Климент Охридски“

Стефоска: Децениската негрижа за НУБ „Свети Климент Охридски“ зборува за сите...

Националната и универзитетска библиотека носи премногу големо име на кое мора да сме му достојни и благодарни – „Свети Климент Охридски“. Таа е и...

Промоција на „Пикасо го изеде јаболкото, а тоа му рече благодарам“...

Македонскиот ПЕН центар вечер во НУБ „Св. Климент Охридски“ ќе ја промовира книгата есеи „Пикасо го изеде јаболкото, а тоа му рече благодарам“ на...