Ознака: нов директор

Разрешен директорот на Агенцијата за вработување Мурати, Ведат Османи од партијата...

Беким Мурати од Демократската унија за интеграција е разрешен од функцијата директор на Агенцијата за вработување. На местото на Мурати, нов директор ќе биде...

Зоран Трифуновски именуван за нов директор на Железници

Владата на денешната седница го именува Зоран Трифуновски за нов директор на Јавното претпријатие за железничка инфраструктура - Железници на Република Северна Македонија –...

Васко Стефанов назначен за нов генерален директор на АД ЕСМ

Во просториите на АД ЕСМ денеска се одржа примопредавање на должноста генерален директор. Новоименуваниот генерален директор Васко Стефанов ја презеде функцијата од досегашниот генерален...

Ковачевски: Ќе се именува нов директор на АНБ

Премиерот Димитар Ковачевски изјави дека очекува најверојатно утре на владина седница директорот на АНБ Виктор Димовски да даде извештај на затворена седница на Влада...

Ванчо Мицевски нов спортски директор на ФК Пелистер

Општина Битола почна да работи на стабилизирање на фудбалскиот клуб Пелистер со цел создавање добра основа, буџет и управа, кои ќе придонесат за спортско...

Виктор Димовски назначен за директор на Агенцијата за национална безбедност

Владата на редовната седница за директор на Агенцијата за национална безбедност го назначи Виктор Димовски. Тој досега ја извршуваше функцијата државен секретар во Министерството за...