Ознака: Насер Зибери

Зибери: Државата ќе покрие 50% од социјалните придонеси 3 години по...

Кандидатот за прв премиер Албанец, Насер Зибери, денес престојуваше во Општина Гостивар, односно ја посети компанијата „Монтенегро“ каде презентира своето прво изборно ветување за...

Зибери: Ќе ја избришам последната поделба на Македонци и немакедонци

Само пред неколку недели, никој не можеше да помисли за еден премиер Албанец во Северна Македонија, а сега целата земја зборува за ова, рече...

Курти преку Река ќе се приближува со Белград

Предлогот Блерим Река да се најде на министерската листа на Косово отвора простор за политичка дебата, за тоа кои се вистинските мотиви за таквиот...

ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ ЗА И ПРОТИВ РЕФЕРЕНДУМОТ

Успешен референдум не е услов за уставни измени Исходот од консултативниот референдум нема да биде задолжителен за одлуката што би ја донел надлежниот орган, во...