Ознака: мобилни тимови

За викенд мобилни тимови ќе им помагаат на граѓаните од општина...

Во контекст на правилно спроведување на мерките и препораките за заштита, превенција и спречување на ширење на коронавирусот ковид-19, Општина Кисела Вода обезбеди мобилен...

Филипче: Ќе воведеме мобилни тимови по теркот на модерното европско здравство

Министерот за здравство Венко Филипче денеска оствари посета на Богданци каде во амбулантата, која работи во состав на Здравствениот дом од Гевгелија, разговараше со...