Ознака: Мешовита комисија за историски и образовни прашања

Искричења меѓу македонските и бугарските историчари

Во пресрет на утрешната онлајн средба на мешовитата комисија за историски и образовни прашања, македонската и бугарската страна се со различни ставови. Атмосферата стана...