Ознака: медицински средства

Бизнисот со медицински средства се пресели на Средниот Исток и во...

Во акција спроведена во овие земји, Интерпол забележа зголемен тренд на нелегална трговија со медицински производи. Фармацевтскиот криминал претставува огромна опасност за јавното здравје,...