Ознака: Мајо Даниловиќ

Портрет на Мајо Даниловиќ во „Уранија“

Во куќата „Уранија“ на МАНУ во Охрид, вечерва, во 20 часот, беседа за поетското и книжевното дело на поетот Мајо Даниловиќ од Белград ќе...